miércoles, 5 de marzo de 2008

Davant la càrrega dels mossos d’esquadra contra els estudiants a la UAB: mobilitzem-nos contra Bolonya

Estimats companys i companyes,
Us fem arribar un comunicat en protesta per l'actuació policial a la UAB i en suport a la convocatòria de vaga. Salut.
Davant la càrrega dels mossos d’esquadra contra els estudiants a la UAB: mobilitzem-nos contra BolonyaLa càrrega policial que va tenir lloc ahir dimarts, 4, a la nit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) contra els estudiants tancats a la Facultat de Lletres i contra els manifestants que els donaven suport constitueix un greu atac contra al moviment estudiantil, just dos dies abans d’una jornada de protesta unitària i d’una jornada de vaga a la UAB.
L’actuació policial és un clar intent de reprimir al moviment estudiantil que cal condemnar sense cap mena de dubte.
Des de Revolta Global ens solidaritzem plenament amb els estudiants en lluita i exigim que s’investiguin els fets i es depurin les responsabilitats necessaries.
El proper dia 6, tots i totes al carrer contra la reforma mercantilitzadora de la universitat i el procés de Bolonya. Ara més que mai és necessari que la jornada del dia 6 sigui un gran èxit.
Prou Repressió! Sí a la mobilització!
Revolta Global

1 comentario:

H. Granger dijo...

Yo, como tantos otros estdiantes, apoyamos el NO A BOLONIA dado que a todos nos parece un plan que nos hará, como bien dice el logotipo, ir para atrás en la educación (faltaría la imagen del cangrejo). Soy estudiante de intercambio en la universidad autónoma de Barcelona (UAB), vengo de la facultad de Sevilla, y decir que, al igual que aquí en Barcelona se hacen huelgas contra este absurdo plan y contra la violencia gratuita por parte de los mossos d'esquadra, allí (en la capital hispalense) también se honra a los que fueron violentados de esta forma tan absurda e injusta. Tenemos que tener en cuenta que todos estamos unidos para dar el NO A BOLONIA y que unidos será más fácil estos días de lucha.